Salixin® – funktionel kosmetik med Økologisk pileekstrakt

Piletræet er kendt som urtemedicinplante i den ældgamle kinesiske plantemedicin, blandt Nordamerikas indianere og især de græske medicinere Hippocrates og Galen anvendte pil. Siden da har pil været en almindelig del af urtemedicinen og naturkosmetik i hele Europa. Ekstrakter fra pil har desuden været anvendt til naturkosmetik 2-3000 år tilbage i tiden.

Salixin A/S har gennem et mangeårigt udvælgelsesarbejde opformeret og udplantet nogle specielle pilesorter med henblik på anvendelse af disse planter i forskellige naturprodukter. Disse pilesorter har alle gode og unikke egenskaber når dele af planterne anvendes som ingrediens i kosmetiske produkter eller i kosttilskuds produkter.

Salixin A/S planter, dyrker og høster selv den økologiske pil i Nordjylland omkring gården Ny Vraa ved Tylstrup. I juni 2012 blev alle marker
omlagt til økologisk drift, og vores ekstrakter er fra medio 2015 økologiske.

Pileekstrakterne produceres på eget produktionsanlæg i Nordjylland, og produktionen af vores færdigvarer foregår hos forskellige kosmetikproducenter.

Ekstrakterne anvendes bl.a. som ingrediens i forskellige kosmetikprodukter af meget høj kvalitet, i kostyilskud til menesker og i et tilskudsfoder til heste.

Vi lægger vægt på at anvende få og gode ingredienser i vores produkter, og vi udvikler og tester løbende nye.

Tilmeld dig nyhedsbrevet – så får du info om de nye produkter når de er tilgængelige.

Kontakt

Salixin A/S
Gl. Vråvej 31
DK-9382 Tylstrup

CVR: 33776748

Tlf.: +45 96 96 62 10
Fax: +45 96 96 62 01
E-mail : info@salixin.dk