Salixin® – Økologisk pileekstrakt

Salixin A/S arbejder løbende med at udvikle den bedst mulige metode til at lave vores pileekstrakter, for således at få et pileekstrakt, med det bedst mulige indhold af de gode aktive stoffer.

Vi har udviklet en metode til at lave ekstrakter af omhyggeligt udvalgte pilesorter, der sikrer at de aktive stoffer i pilen bevares og udnyttes bedst muligt. De gode effekter sikres via et godt mix af pilesorter, der giver en effektiv cocktail-virkning. Mange typer pil har kun et indhold på 2-3% aktive stoffer, mens andre har 5 gange højere indhold. På grund af Salixin A/S store arbejde med laboratorieanalyser har vi kunnet vælge den type pil som indeholder flest aktive stoffer.

Ved at kombinere den pil, der har det højeste indhold af aktive stoffer, med den bedste metode til at lave pileekstrakt, kan Salixin A/S producere Salixin pileekstrakt af meget fin kvalitet.

Pilesorterne dyrkes økologisk på marker i Nordjylland , uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Salixin A/S producerer selv pileekstrakterne, mens de færdige Salixin produkter fremstilles af underleverandører. Vi leverer desuden ekstrakter til andre kosmetikmærkers produkter.

Kontakt

Salixin A/S
Gl. Vråvej 31
DK-9382 Tylstrup

CVR: 33776748

Tlf.: +45 96 96 62 10
Fax: +45 96 96 62 01
E-mail : info@salixin.dk