Salixin MUNDSKYL

 

Salixin Mundskyl™ er balsam for dit tandkød. Anvendes ved bl.a. dårlig ånde og tandkødsproblemer. Strammer tandkødet op og giver det et frisk udseende. Til mundskyl 2 gange dagligt efter grundig tandbørstning og rensning. Der skylles med 10-15 ml, svarende til mængden der kan være i flaskens låg og gerne 1-2 minutter før produktet spyttes ud, skyl ikke med vand derefter. Anbefales og sælges af tandlæger til forebyggelse af og mod eksisterende tandkødsproblemer. Smagssat med bla. mynteolie.

Salixin Mundskyl er baseret på et pileudtræk med et højt indhold af aktive plantestoffer. Pilen, som pileekstraktet er udvundet af, er dyrket og høstet i Nordjylland efter økolo-giske principper uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Vi lægger vægt på at fremstille kvalitetsprodukter med få og gode ingredienser. Vi har fravalgt brugen af farvestoffer og parabener og anvender minimale mængder af aroma og allergen minimeret parfume. Alle Salixin produkter og metoder er beskyttet af patenter.

Brug Salixin Mundskyl til daglig mundskyl

Salixin Mundskyl anvendes ved at man skyller mundhule, tænder og tandkød grundigt med 5-10 milliliter i 1-2 minutter efter grundig tandbørstning. Herefter spyttes produktet ud. Dette gøres to gange om dagen, morgen og aften. Behøver ikke opbevares på køl. Produktet kan ændre farve efterhånden som flasken tømmes, og farven kan variere fra produktion til produktion. Der kan dannes lidt uskadeligt bundfald, hvilket skyldes at produktet er et rent naturprodukt. Bør ikke anvendes af personer med salicylsyre allergi og ikke til børn under 3 år.

  • Tag et lille snapseglas eller blot en spiseskefuld Salixin mundskyl to gange om dagen.
  • Pileekstrakten skylles rundt i munden og holdes der i ca. et til to minutter, hvorefter det spyttes ud.

Se “Før og efter” >

Produktdata >

 

 

Kontakt

Salixin A/S
Gl. Vråvej 31
DK-9382 Tylstrup

CVR: 33776748

Tlf.: +45 96 96 62 10
Fax: +45 96 96 62 01
E-mail : info@salixin.dk