Salixin SHAMPOO

Salixin Shampoo er et naturprodukt baseret på et pileekstrakt med et højt indhold af aktive plantestoffer. De tre pilesorter, som pileekstraktet er udvundet af, er dyrket og høstet i Nordjylland uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Vi lægger vægt på at fremstille kvalitetsprodukter med få og gode ingredienser. Vi har fravalgt unødig brug af farvestoffer og parabener. Salixin Shampoo er tilsat en lille dosis allergen minimeret parfume for at dække over duften af pil. Alle Salixin produkter og metoder er beskyttet af patenter.

Brug Salixin Shampoo til håret

Salixin Shampoo anvendes til daglig hårvask af normalt og fedtet hår ved problemfyldt hovedbund, skæl og lign. Lad shampooen virke i hårbunden et stykke tid før det skylles ud. Produktet kan ændre farve efterhånden som flasken tømmes, og farven kan variere fra produktion til produktion Bør ikke anvendes af personer med salicylsyre allergi og ikke til børn under 3 år.

Traditionel viden

Pileudtræk har været anvendt til naturkosmetik 3000 år tilbage i tiden. Erfaringer fra denne lange tradition giver et sikkert produkt. Pil er kendt som medicinplante i den ældgamle kinesiske plantemedicin og også de græske medicinere Hippocrates og Galen anvendte pil. Siden da har pil været en almindelig del af urtemedicinen i hele Europa.

Gennem de seneste år har vi undersøgt den traditionelle brug af pileekstrakt i naturkosmetik grundigt, og disse undersøgelser har resulteret i udviklingen af en række gode kosmetiske produkter. Alle Salixin produkter og metoder er beskyttet af patenter.

Se før og efter >

Produktdata

 

 

Kontakt

Salixin A/S
Gl. Vråvej 31
DK-9382 Tylstrup

CVR: 33776748

Tlf.: +45 96 96 62 10
Fax: +45 96 96 62 01
E-mail : info@salixin.dk