Salixin – SILKELOTION

Salixin Silkelotion er et naturprodukt baseret på et pileekstrakt med et højt indhold af aktive plantestoffer. De 3 pilesorter, som pileekstraktet er udvundet af, er dyrket og høstet i Nordjylland efter økologiske principper uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Vi lægger vægt på at fremstille kvalitetsprodukter med få og gode ingredienser, gerne økologiske. Vi har fravalgt brugen af farvestoffer og parabener. Salixin Silkelotion er dog tilsat en mild allergenminimeret parfume for at dække over duften af pil. Alle Salixin produkter og metoder er beskyttet af patenter.

Brug Salixin Silkelotion til huden

Salixin silkelotion kan anvendes som dag- og håndcreme, og virker fugtgivende og plejende på huden. Silkelotionens indhold af pileekstrakt gør at lotionen har en naturlig blødgørende peeling, der renser huden mildt i dybden og virker dagen igennem. Salixin Silkelotion smøres på huden 2-3 gange om dagen og fordeles i et jævnt lag, der skal have lov til at tørre ind. Undgå direkte sollys på den våde fedtede hud. Lotionen kan anvendes efter anvendelsen af Salixin Skin Gel, da den tilfører huden fedt. Undgå at anvende lotionen, hvis det svier ved påsmøring.

Traditionel viden

Pileudtræk har været anvendt til naturkosmetik 3000 år tilbage i tiden. Erfaringer fra denne lange tradition giver et sikkert produkt. Pil er kendt som medicinplante i den ældgamle kinesiske plantemedicin og også de græske medicinere Hippocrates og Galen anvendte pil. Siden da har pil været en almindelig del af urtemedicinen i hele Europa.

Gennem de seneste år har vi undersøgt den traditionelle brug af pileekstrakt i naturkosmetik grundigt, og disse undersøgelser har resulteret i udviklingen af en række gode kosmetiske produkter. Alle Salixin produkter og metoder er beskyttet af patenter.

Se “Før og efter” >

Produktdata >

Kontakt

Salixin A/S
Gl. Vråvej 31
DK-9382 Tylstrup

CVR: 33776748

Tlf.: +45 96 96 62 10
Fax: +45 96 96 62 01
E-mail : info@salixin.dk