Salixin SKIN GEL

 

Salixin Skin Gel er et naturprodukt baseret på et pileekstrakt med et højt indhold af aktive plantestoffer. De tre pilesorter, som pileekstraktet er udvundet af, er dyrket og høstet i Nordjylland uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Vi lægger vægt på at fremstille kvalitetsprodukter med få og gode ingredienser. Vi har fravalgt brugen af farvestoffer og parabener. Salixin Skin Gel er tilsat en mild allergen minimeret parfume i meget lille dosis for at dække over duften af pil. Alle Salixin produkter og metoder er beskyttet af patenter.

 

Brug Salixin Skin Gel til huden

Salixin Skin Gel anvendes dagligt til problemfyldt hud morgen og aften. Gelen virker blødgørende og indholdet af pileekstrakt gør at den har en naturlig egenskab, der får den til at trænge ind i huden og rense mildt i dybden dagen igennem. Kan anvendes efter behov, men hvis det svier ved brug, så undgå at anvende produktet. Produktet kan ændre farve efterhånden som flasken tømmes, og farven kan variere fra produktion til produktion Bør ikke anvendes af personer med salicylsyre allergi og ikke til børn under 3 år.

Traditionel viden

Pileudtræk har været anvendt til naturkosmetik 3000 år tilbage i tiden. Erfaringer fra denne lange tradition giver et sikkert produkt. Pil er kendt som medicinplante i den ældgamle kinesiske plantemedicin og også de græske medicinere Hippocrates og Galen anvendte pil. Siden da har pil været en almindelig del af urtemedicinen i hele Europa.

Gennem de seneste år har vi undersøgt den traditionelle brug af pileekstrakt i naturkosmetik grundigt, og disse undersøgelser har resulteret i udviklingen af en række gode kosmetiske produkter. Alle Salixin produkter og metoder er beskyttet af patenter.

Se før og efter >

Produktdata >

 

Kontakt

Salixin A/S
Gl. Vråvej 31
DK-9382 Tylstrup

CVR: 33776748

Tlf.: +45 96 96 62 10
Fax: +45 96 96 62 01
E-mail : info@salixin.dk